Lente op je bord, en hoe! Kom proeven van onze heerlijke seizoensgerechten:
* Brood op de plank: Hummus, gegrilde groenten, romige avocado & een spiegelei – simpelweg onweerstaanbaar!
* Tahin-yoghurtdipsalade: Een frisse salade met geroosterde broccoli, bloemkool en kikkererwten – vol smaak én kleur!
* Frisse lentepasta: Zachte burrata, zalm en broccoli op een bedje van pasta – licht, maar o zo lekker!
Comfortfood zoals het hoort!
*Brood op plank*
Boudin Blanc met chorizo en geroosterde pompoen
*Pasta*
met pompoen-geitenkaas crème en champignons
*Gevulde zoete aardappel*
met kruidige quinoa en feta
Na een gezellige paasvakantie nemen wij ook een mini-break tijdens het paasweekend.We zijn gesloten van 19 t.e.m. 21 april.
Op dinsdag 22 april staan we weer fris en vrolijk voor jullie klaar.Geniet van je paasweekend vol chocolade, hopelijk veel zon en ontspanning.
Tot snel!